VOOR TEAMS EN ORGANISATIES

Experts in optimale energie

Succes door de juiste balans

In een wereld waarin alles in rap tempo verandert wordt het een steeds grotere uitdaging om alle ballen in de lucht te houden, mensen leven steeds meer tussen hoge energie pieken en diepe energie dalen en raken uit balans. Op dagelijkse basis zien wij hoe mensen ogenschijnlijk hoge successen boeken op bepaalde gebieden in hun leven terwijl ze op andere cruciale gebieden een groot gevoel van falen of tekortkoming ervaren.

Wij geloven dat het missen van de juiste balans niet komt door toenemende sociale druk, gebrek aan tijd of het niet kunnen stellen van prioriteiten, maar doordat er een solide basis mist om duurzaam op te kunnen bouwen.

Eigen unieke methode

De basis van deze fundering ligt volgens ons in het genereren van continue optimale energie en wij gunnen eenieder om dit te ervaren. Wij begeleiden je bij het bouwen van deze fundering door middel van het toepassen van onze eigen HEX methode.

Deze methode is het resultaat van jaren lange ervaring in het trainen en coachen van high performers, gecombineerd met kennis en onderzoek uit de gedragswetenschappen, Neuro Linguïstisch Programmeren, hormoon therapie, energy-coaching en topsport. Wij begeleiden jou om koers te houden gedurende alle veranderingen, fases, ervaringen en uitdagingen die in je leven passeren. Wanneer je kiest voor HEX ga je niet voor een quick-fix, maar een levenslange onderbouwing om vanuit optimale energie je persoonlijke missie te kunnen nastreven.

HUNG
NGUYEN

Master High performance Energy coach, NLP coach, High End personal trainer, Topatleet, Healthcoach, Founder HEX Global

DEBBY
HARTMAN

High performance Energy coach, NLP coach & gedragsexpert, antropoloog, hormoon therapeut i.o., fit-boxing coach, co-founder HEX Global

WAAROM
SAMEN MET
ONS?

Wij streven er op dagelijkse basis naar om vanuit persoonlijk leiderschap de beste versie van onszelf te geven. Wij zijn er om jou te inspireren en motiveren door continue het juiste voorbeeld te geven. Lead by example. Door onze methode steeds opnieuw in ons eigen leven toe te passen kunnen we vanuit die juiste energie altijd het beste van onszelf geven. Alleen op die manier kunnen wij mensen duurzaam motiveren om hun volle potentie te benutten.

Kies jij voor een van onze programma’s dan word je onderdeel van onze community. High performance gaat bij ons om het bundelen van krachten om samen het maximale te kunnen behalen. Word jij ook onderdeel van de HEX community? Wij kijken er naar uit om je te ontmoeten!

Neem snel een kijkje bij onze programma’s om neem deel aan onze webinars om direct kennis met ons te maken.

ERVARINGEN