02

VOOR TEAMS EN ORGANISATIES

Het maximale uit je team halen?

Veerkrachtig
weerbaar en
flexibele
mensen?

Jij weet wat jouw organisatie nodig heeft, wat je wilt uitstralen en wilt bereiken. Wij hebben de kennis en kunde om hier op een juiste manier op te trainen en mensen in beweging te krijgen. Onze methode is erop gericht om mensen mentaal, emotioneel en fysiek veerkrachtig, weerbaar en flexibel te maken. Door ons topniveau van trainen en coachen worden jouw mensen de beste versie van zichzelf én inspireren ze elkaar om samen maximaal te presteren.

Samenwerken door aan een sterke relatie te bouwen en aandacht te besteden aan optimale energie is de basis van duurzaam succes. Energieke en gedreven medewerkers vormen het visitekaartje van een organisatie. Wanneer medewerkers goed voor hun fysieke-, emotionele- en mentale energie zorgen, zullen ze beter om kunnen gaan met verandering, minder snel ziek zijn, emotioneel meer balans ervaren, meer focus hebben en zich meer verbonden voelen met zichzelf én de organisatie.

Incompany trainingen

  • Je wilt gemotiveerde mensen die vanuit persoonlijk leiderschap het beste uit zichzelf halen
  • Je wilt medewerkers die zich onderdeel van de bedrijfsmissie en -visie voelen
  • Je wilt mensen die op de juiste plek en met de juiste energie voor optimale resultaten
  • Je wilt aandacht geven aan de mens achter de medewerker en werken aan het vergroten van zelfvertrouwen en persoonlijk leiderschap

SAMEN CREËREN WE EEN TRAININGSPROGRAMMA OM HET BESTE RESULTAAT VOOR JOUW ORGANISATIE TE BEHALEN

Met onze Incompany-trainingen bieden wij op maat gemaakte training en coaching aan. Van awareness door contentcreatie, video en animatie om te prikkelen, e-learnings en informatieve webinars tot verdiepende, persoonlijke (online) trainingen om in actie te komen; alles is mogelijk. Samen maken wij het mooiste en best werkende programma voor jouw organisatie.

Jij wilt het beste voor jouw werknemers? Geef ze top training en coaching op maat.

Energy boost workshops

Met onze workshops krijgen jullie medwerkers de mogelijkheid om direct met onze unieke methode aan de slag te gaan en te ervaren hoe zij in een kort tijdsbestek een enorme transformatie kunnen gaan ervaren. We bieden verschillende workshops aan, in te vullen naar eigen wensen zoals:

  • Het ontwikkelen van een helderheid en uniek plan waarmee je vanuit een heldere visie samen vol energie al jullie teamdoelen kan behalen? Van identiteit naar resultaat, van resultaat naar een duurzame gezamelijke missie!
  • Het vergroten van de mentale weerbaarheid en leren omgaan met weerstand tijdens unieke boksinspiratiesessies, waar je team niet alleen mentaal maar ook fysiek uitgedaagd wordt.
    Ontdekken, stretchen en groeien, van angst naar moed! Samen sterk!
  • Een drukke periode voor de boeg of veel veranderingen binnen je organisatie? Leer tijdens een energieboost workshop hoe je in uitdagende tijden vanuit de juiste mentale, emotionele en fysieke energie toch balans blijft houden. Hoe zorg jij ervoor dat jouw team onder veranderende omstandigheden, steeds vanuit de juiste mindset kan blijven kiezen voor groei, zonder op te branden.

KEYNOTE MOTIVATIONAL SPEECHES

Wil je tijdens jouw conferentie of event een unieke spreker die alle aanwezigen in de juiste energie weet te houden en met een inspirerend verhaal en waardevolle tips iedereen weet te motiveren om het beste uit zichzelf en de dag te halen? Dan zijn onze keynote motivational speeches echt wat voor jullie organisatie.

Meer weten of vragen?

DEZE BEDRIJVEN GINGEN JE VOOR