01

VOOR JOU

Het maximale uit jezelf halen?

optimale
energie

Ben jij klaar voor een
duurzame
persoonlijke
transformatie?

Hoe zou het zijn om op alle gebieden in je leven het maximale uit jezelf te kunnen halen? Zonder je balans te verliezen, vol energie en met zelfvertrouwen? Misschien denk je dat dit onmogelijk is of niet voor jou weggelegd, maar niets is minder waar. Ook jij kan elke dag succesvol zijn én je succesvol voelen. Ben jij klaar voor een duurzame persoonlijke transformatie? Zet jezelf dan centraal tijdens een van de coachingprogramma’s van HEX.

Met onze unieke programma’s dagen we je uit om uit je comfortzone te treden, te leven vanuit optimale emotionele- fysieke- en mentale energie, je kernkwaliteiten te ontdekken en met nieuwe rituelen grote veranderingen in je mindset te creëren. Online, samen met een groep gelijkgestemden óf tijdens een uniek 1 op 1 traject werk je aan het creëren van een leven vol energie en bouw jij het fundament om een leven lang op dagelijkse basis te kunnen kiezen voor groei en persoonlijk geluk.

“HET BESTE PROJECT WAAR JE OOIT AAN ZULT WERKEN
BEN JIJZELF”

  • Wil jij je op dagelijkse basis energiek, gemotiveerd en enthousiast voelen en ben jij klaar om een persoonlijke transformatie te ondergaan?
  • Ben je bereid om uit je comfortzone te stappen en te gaan voor fundamentele verandering in je leven?
  • Wil jij in elke fase van je leven en binnen al je rollen de meest energieke versie van jezelf zijn en op fysiek-, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau in balans zijn en blijven?
  • Wil je meer diepgang en rust in je relaties en je je als ouder, partner, vriend/vriendin meer verbonden- en betrokken voelen?
  • Wil jij ondanks veranderende omstandigheden en verschillende levensfases altijd vanuit optimale energie je ware potentieel benutten?
  • Wil jij meer focus, creatiever en productiever zijn en het optimale uit jezelf (en je business) halen?

Dan is Your Best Project het ultieme traject voor jou.

Online

EXCLUSIEF ONLINE PERSOONLIJK ONTWIKKELINGSPROGRAMMA:

Doe op je eigen tempo overal ter wereld mee aan Your Best Project via onze online academy.

EXCLUSIEF LIVE PERSOONLIJK ONTWIKKELINGSPROGRAMMA

Vier maanden, samen met een groep gelijk gestemde werken aan een persoonlijke transformatie begeleid door onze master human energy coach.

Wil jij nu alvast een gesprek met onze Master Human Energy coach en ervaren of dit traject ook voor jou is? Plan dan nu direct een GRATIS persoonlijk gesprek in.

LIVE

1 OP 1

EXCLUSIEF 1 op 1 coachingstraject

Wanneer je weet dat er zoveel meer in je zit, dan wil je dat ook leven! Dit is precies waar onze 1-op-1 high energy coaching op gericht is. Met dit op maat gemaakte coaching traject ga jij doelgericht vorm geven aan jouw persoonlijke missie. Jij gaat een persoonlijke transformatie meemaken waarmee jij op elk gebied van je leven vanuit optimale energie het maximale uit jezelf haalt.

Deze intensieve 1-op-1 begeleiding is bedoeld voor gedreven personen; ondernemers, coaches, business professionals en topsporters die klaar zijn om een high performer te worden, zowel zakelijk als privé

Reprogram your energy

Een unieke ervaring op een prachtige locatie in het buitenland. 

Wij organiseren regelmatig fantastische reizen waarin jij op bijzondere wijze een echte energie-shift gaat ervaren.
Variërend van hike-tochten tot volledig verzorgde retreats met o.a. boksen, yoga & mediatie, je vindt altijd iets dat écht bij jou past. 

Onze reizen worden standaard gecombineerd met onze unieke vorm van high energy coaching. Wanneer jij van een van onze reizen terugkeert heb jij een volledige energy-recharge ervaren en kan jij er weer vol voor gaan. Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over de aankomende reizen? Laat je gegevens achter zodat we jou als eerste op de hoogte kunnen brengen!

RETREAT