Dit zijn de founders van HEX Global OVER ONS

WIE ZIJN WIJ

H.E.X. Global is leidend in high performance training & coaching. Wij creëren hoogwaardige programma’s voor iedereen die vanuit persoonlijk leiderschap de beste versie van zichzelf wil leven en anderen wil inspireren. De basis van ons werk is de door onszelf ontwikkelde H.E.X. methode. Deze totaalmethode is het resultaat van jarenlange ervaring in het trainen en coachen van high performers, gecombineerd met kennis en onderzoek uit de gedragswetenschap, Neuro Linguïstisch Programmeren en topsport. Met de zes kernprincipes van H.E.X laten wij mensen steeds weer het maximale uit zichzelf halen en hun volledige potentieel benutten op elk gebied en in elke fase van het leven.

Hung Nguyen founder en coach HEX Global

Hung Nguyen

Master high performance coach, topatleet, founder & creator H.E.X. methode

Met de discipline en sterke mindset die ik al had vanuit de topsport, in combinatie met de juiste mensen en het bestuderen van verscheidende theorieën omtrent gedrag, ben ik mijzelf opnieuw gaan ontdekken. Ik wilde altijd al blijven leren en groeien en merkte al snel dat ik niet alleen zelf wilde groeien, maar ook mensen wilde helpen en van waarde voor ze wilde zijn. 

Waar ik voor sta is dingen toepassen in mijn eigen leven. Dat is mijn kracht.

Heel veel mensen weten heel veel, maar heel weinig mensen passen het toe. Mijn missie is andere mensen inspireren aan de hand van hoe ik leef. Alles wat ik mensen wil geven, moet ik waarmaken. Vanuit die energie kan ik altijd het beste van mijzelf geven.

Ik wil mensen inspireren en motiveren om hun volle potentie te benutten. En wanneer ik dit doe, dan gaat het allemaal niet meer om mij. Als het alleen om mij zou gaan, dan is opgeven heel makkelijk en verliest het zijn waarde. Ik doe het om een bijdrage te leveren aan iets dat groter is dan ikzelf. Ik wil betekenis geven aan mijn eigen leven en mijn kennis en kunde op deze manier doorgeven aan anderen.” 

Debby Hartman high performance coach en founder

Debby Hartman

High performance coach, spreker, auteur, co-founder & co-creator H.E.X. methode

“Vanuit mijn persoonlijke ervaring kan ik zeggen dat het hebben van richting in je leven zoveel verschil kan maken. Wanneer je bewust gaat nadenken over de persoon die je wilt zijn en wat je nodig hebt om die persoon ook daadwerkelijk te kunnen worden, kom je in beweging.

Door mijzelf steeds opnieuw fysiek uit te dagen, leer ik continu dat ik zoveel sterker ben dan ik denk.

Juist door mijzelf fysiek uit te dagen blijf ik mentaal groeien. Want wanneer het op fysieke kracht en uithoudingsvermogen aankomt, merk ik dat de stem in mijn hoofd mij altijd probeert te verleiden om te stoppen. Door mijn jarenlange ervaring en studies in persoonlijke ontwikkeling en menselijk gedrag weet ik heel goed wat deze stem werkelijk betekent en hoe ik er iets krachtigs tegenover kan zetten. Hierdoor heb ik altijd de moed om door te zetten en bereik ik mijn doelen.

Ik realiseer mij steeds weer opnieuw dat wij zoveel power bezitten en dat het enkel de ruimte nodig heeft om naar de oppervlakte te komen om het op een waardevolle manier in te kunnen zetten.”

John Benning directeur HEX Global

John Benning

Algemeen directeur H.E.X. Global, verbinder, entrepreneur

“Ik heb altijd een enorme drive gehad om te ondernemen en zie overal kansen. Ik heb er oog voor om de juiste mensen bij elkaar te brengen en samen het beste in elkaar naar boven te halen. Dat is wat ik het liefste doe.

High performance is voor mij: door het bundelen van krachten de meest mooie resultaten behalen. Groei door samenwerking.

Ik vind het belangrijk om mensen te laten inzien waar ze goed in zijn, ook al weten zij dit van zichzelf nog niet. Ik creëer letterlijk en figuurlijk een podium waar mensen hun talenten maximaal kunnen benutten. Een idee is mooi, maar dit uitwerken en door de juiste samenwerkingen tot iets ontwikkelen wat een bijdrage levert aan je eigen leven en dat van anderen, dat is het mooiste wat er is.

Mensen moeten doen waar ze goed in zijn. Ik help ze om het zelfvertrouwen te ontwikkelen dat ze nodig hebben om het beste uit zichzelf te halen.”

Geïnteresseerd?

Plan een kennismakingsgesprek.

Comments are closed.