De 6 pijlers als basis voor high performance leven

H.E.X. METHODE

“kleine veranderingen, groot resultaat”

Alle coaching- en trainingsactiviteiten van H.E.X. Global werken vanuit één kernmethodiek, de H.E.X.-methode. De H.E.X.methode is een eigen ontwikkelde methode die bestaat uit zes kernprincipes die de fundamenten vormen om op dagelijkse basis optimaal te presteren. Met deze methode als basis biedt H.E.X. Global uiteenlopende programma’s aan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. Hierin ligt de nadruk op de wisselwerking tussen lichaam en geest om mentaal en emotioneel weerbaarder, veerkrachtiger en flexibeler te worden. Onze programma’s leveren je niet alleen de wat en de hoe, maar ook de waarom. Zo kunnen wij duurzaam resultaat garanderen.

DE H.E.X. METHODE HELPT JOU

Een heldere persoonlijke missie te formuleren en op een duurzame basis na te kunnen streven.
Ondanks altijd veranderende omstandigheden, koers te houden richting je missie en verbinding te houden met de beste versie van jezelf.
Met de juiste handvatten en praktische tools intern te transformeren en vanuit een solide basis next level te gaan.
Niet alleen succesvol te zijn door het behalen van resultaten maar je al in het proces succesvol en gelukkig laten voelen.
Te werken aan je volledige welzijn en optimale energie te genereren.
Je energie optimaal in te zetten zodat je kan blijven groeien en een continu gevoel van trots en geluk ervaart.
Om te gaan met weerstand en een “fearless mindset” te creeren.
Een leider te worden die impact maakt en een continue inspiratie
en motivatie is voor de mensen om je heen.
Een serving-mindset te creëren, zodat het vanzelfsprekend jouw missie is om een positieve bijdrage te leveren is aan het leven van anderen.

DE 6 PIJLERS VAN DE HEX METHODE

De H.E.X.-methode biedt een duurzame onderbouwing voor een sterkere/gelukkigere versie van jezelf op alle gebieden in je leven. Door het inzetten van deze pijlers leer je op een slimme en effectieve manier je energie te optimaliseren ten behoeve van het vergroten van je volledige welzijn.

De HEX methode die leiden tot een high performance leven

1. CREËER HELDERHEID

Helderheid is de kracht die je oproept door je te richten op dat wat het belangrijkste is. Het is de basis van elk succes.

2. MANAGE JE ENERGIE

Dit is de fundamentele kracht achter presteren, succes, geluk en voldoening. Jouw energie bepaalt elke dag weer hoe je denkt, wat je voelt en hoe je reageert op dingen.

3. ONTWIKKEL RITUELEN

Rituelen geven je het essentiële vermogen om meer voor elkaar te krijgen in dezelfde tijd, zodat de kwaliteit van je leven verbetert.

4. OVERWIN JE ANGST

Dit heb je nodig om je dromen waar te maken en een onbevangen leven te leiden, waarin jij kiest wat goed voor je is en niet wat makkelijk is.

5. VIER JE SUCCESSEN

Hierdoor realiseer je je dat niks vanzelfsprekend is en dat je dankbaar mag zijn voor wat je hebt bereikt. Door bewust je successen te vieren, trek je nog meer succes aan.

6. LEID MET IMPACT

Je bent een voorbeeld voor je omgeving. Je inspireert en haalt het beste in anderen naar boven, zodat ook zij weer een voorbeeld kunnen zijn voor anderen.

Geïnteresseerd?

Plan een kennismakingsgesprek.

Comments are closed.